Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Räpina Makaak JK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Loom haalt uit met een fantastische trap. Leo kopt de bal weg. Vahtramäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ümarik de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Masso bereikt de bal nog maar net als eerste. Masso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Makaak JK 1:0

28e minuut.
Ubin speelt de bal door. Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masso verovert de bal door een tackle van achteren. Masso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tasso probeert de bal aan de voet te houden. Sillamaa kopt de bal weg. Daar is Ubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 48%, Makaak JK 52%.
SK Räpina - Makaak JK 1:0

48e minuut.
Kangru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Männimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nõges zijn tegenspeler op de grond. Nõges krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tillissoo kopt de bal weg. Ubin met een sublieme pass. Tero geeft een hoge lob. Sillamaa rent richting de bal. Sillamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Räpina - Makaak JK 1:1

66e minuut.
Tero geeft een hoge lob. Sillamaa is nu in balbezit. Männimets is nu in balbezit. Männimets haalt uit met een fantastische trap. Jahe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Makaak JK 1:2

69e minuut.
Ubin is nu in balbezit. Ubin probeert naar een medespeler te passen. Loom is nu in balbezit. Masso is nu in balbezit. Masso haalt uit met een fantastische trap. Haud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pullmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahtramäe met de inworp. Loom bereikt de bal nog maar net als eerste. Loom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Männimets is nu in balbezit. Sillamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Männimets is nu in balbezit. Sillamaa is nu in balbezit. Sillamaa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Makaak JK 1:3

88e minuut.
Nõges passt de bal met de wreef. Loom rent richting de bal. Loom passt de bal zonder na te denken. Masso bereikt de bal nog maar net als eerste. Masso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Makaak JK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 50%, Makaak JK 50%.
SK Räpina - Makaak JK 2:3