Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Võitmatud Karud
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 15.5
tragic Schieten poor
tragic Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen hopeless


9e minuut.
Palav bereikt de bal nog maar net als eerste. Palav geeft een hoge lob. Strojnowski is nu in balbezit. Kaukvere onderschept slim de pass. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Siigur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuus is nu in balbezit. Tuus geeft een lange en hoge pass. Kreevald krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kreevald de bal onder controle te krijgen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann passt de bal met de wreef. Siigur bereikt de bal nog maar net als eerste. Siigur geeft een hoge lob. Paal! Sablik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kreevald rent richting de bal. Kreevald geeft een hoge lob. Küünal heeft problemen om de bal te vangen. Kreevald rent richting de bal. Kreevald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Palav de bal onder controle te krijgen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann speelt de bal door. Kaukvere rent richting de bal. Kaukvere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Võitmatud Karud 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 63%, Võitmatud Karud 37%.
Victorious Secret - Võitmatud Karud 0:1

52e minuut.
Kreevald onderschept slim de pass. Kreevald geeft een hoge lob. Strojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere onderschept slim de pass. Kaukvere schiet op doel. Sablik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 70%, Võitmatud Karud 30%.
Victorious Secret - Võitmatud Karud 0:1