Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Räpina atletico Madrid FC
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Suura heeft problemen om de bal te vangen. Ubin speelt de bal door. Külari bereikt de bal nog maar net als eerste. Loom onderschept slim de pass. Loom draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Harend geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vahtramäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loom bereikt de bal nog maar net als eerste. Loom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Reinap de bal. Reinap geeft een hoge lob. Loom is nu in balbezit. Masso bereikt de bal nog maar net als eerste. Masso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Harend is nu in balbezit. Vahtramäe verovert de bal door een tackle van achteren. Vahtramäe passt de bal zonder na te denken. Loom bereikt de bal nog maar net als eerste. Loom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 41%, atletico Madrid FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Räpina - atletico Madrid FC 0:0

53e minuut.
Männik haalt uit met een fantastische trap. Jahe probeert naar een medespeler te passen. Vahtramäe kopt de bal weg. Masso bereikt de bal nog maar net als eerste. Masso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kreis rent richting de bal. Kreis passt de bal met de wreef. Košťařík probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Uring is nu in balbezit. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uring begaat een overtreding. Ubin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ubin kan niet meer verder spelen. Virk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 49%, atletico Madrid FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Räpina - atletico Madrid FC 0:0