Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Rokkivad Robotid Makaak JK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lääne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp passt de bal met de wreef. Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Männimets kopt de bal weg. Toobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamaa onderschept slim de pass. Sillamaa haalt uit met een fantastische trap. Kaljuvee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 0:1

8e minuut.
Kaljuvee trapt de bal weg. Pertens is nu in balbezit. Pertens met een sublieme pass. Sillamaa is nu in balbezit. Sillamaa haalt uit met een fantastische trap. Kaljuvee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kangru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sillamaa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ümarik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lestsepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel. De bal raakt de paal. Vares rent richting de bal. Vares draait met de bal, schiet en ... Haud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 1:1

16e minuut.
Sau heeft problemen om de bal te vangen. Rist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rist passt de bal in één keer door. Sillamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamaa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kaljuvee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaljuvee met een sublieme pass. Kangru kopt de bal weg. Toobal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Männimets rent richting de bal. Männimets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 1:2

42e minuut.
Rannaküla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Männimets is nu in balbezit. Männimets geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaljuvee trapt de bal weg van het doel. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne probeert naar een medespeler te passen. Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 42%, Makaak JK 58%.
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 1:2

49e minuut.
Toobal geeft de bal voor. Ümarik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares draait met de bal, schiet en ... Haud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 2:2

84e minuut.
Pertens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rüütel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 34%, Makaak JK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JK Rokkivad Robotid - Makaak JK 2:2