Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salukarel Võitmatud Karud
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Daar is Noormägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olumets is nu in balbezit. Olumets probeert naar een medespeler te passen. Einola is nu in balbezit. Einola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sukles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liitmaa met de inworp. Olumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Olumets haalt uit met een fantastische trap. Kers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Siigur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olumets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rõivas met een snel genomen vrije trap. Palav probeert de bal aan de voet te houden. Olumets is nu in balbezit. Olumets haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sukles de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rõivas geeft de bal voor. Daar is Reinsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuus begaat een overtreding. Tuus krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Siigur met een sublieme pass. Palav rent richting de bal. Tuus is nu in balbezit. Tuus haalt uit met een fantastische trap. Reha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Reinsalu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreevald met een snelle inworp. Daar is Tuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salukarel - Võitmatud Karud 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salukarel 50%, Võitmatud Karud 50%.
Salukarel - Võitmatud Karud 0:1

60e minuut.
Altraja speelt de bal door. Reismann kopt de bal weg. Daar is Reha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Palav is nu in balbezit. Palav geeft de bal voor. Kaukvere rent richting de bal. Tuus rent richting de bal. Tuus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Reismann passt de bal zonder na te denken. Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuus met een sublieme pass. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salukarel 63%, Võitmatud Karud 37%.
Salukarel - Võitmatud Karud 0:1