Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makaak JK atletico Madrid FC
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Košťařík met een sublieme pass. Reinap rent richting de bal. Reinap passt de bal in één keer door. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel. Haud bokst de bal weg.

14e minuut.
Tero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Männik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tero. Tero krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Harend bereikt de bal nog maar net als eerste. Harend geeft een lange en hoge pass. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski schiet op doel. Haud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makaak JK - atletico Madrid FC 0:1

20e minuut.
Pertens is nu in balbezit. Reinap verovert de bal door een tackle van achteren. Reinap probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tero geeft een hoge lob. Inworp. Männik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Košťařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košťařík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makaak JK 42%, atletico Madrid FC 58%.
Makaak JK - atletico Madrid FC 0:1

46e minuut.
Männik is nu in balbezit. Männik speelt de bal door. Tasso is nu in balbezit. Männik bereikt de bal nog maar net als eerste. Männik geeft een lange en hoge pass. Haud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Männik met de inworp. Košťařík heeft problemen om de bal te vangen. Košťařík passt de bal zonder na te denken. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pullmann passt de bal in één keer door. Külari probeert naar een medespeler te passen. Košťařík speelt de bal door. Wiergowski rent richting de bal. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pertens rent richting de bal. Pertens passt de bal in één keer door. Külari probeert de bal aan de voet te houden. Sillamaa is nu in balbezit. Sillamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makaak JK - atletico Madrid FC 1:1

71e minuut.
Tero onderschept slim de pass. Tero geeft de bal voor. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamaa onderschept slim de pass. Sillamaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sillamaa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Makaak JK - atletico Madrid FC 2:1

88e minuut.
Pertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertens speelt de bal door. Daar is Wiergowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiergowski schiet op doel. Haud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makaak JK - atletico Madrid FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makaak JK 61%, atletico Madrid FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makaak JK - atletico Madrid FC 2:2