Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Salukarel
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 15.9
tragic Schieten poor
tragic Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Olumets verovert de bal door een tackle van achteren. Olumets passt de bal zonder na te denken. Liitmaa rent richting de bal. Liitmaa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Olumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Olumets probeert naar een medespeler te passen. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Liitmaa met een snelle inworp. Klungelig pakt Olumets de bal. Moks bereikt de bal nog maar net als eerste. Olumets is nu in balbezit. Olumets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Salukarel 0:1

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liitmaa zal de hoekschop nemen. Daar is Küünal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einola bereikt de bal nog maar net als eerste. Einola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Irman is nu in balbezit. Irman geeft de bal voor. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueiro is nu in balbezit. Sueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 62%, Salukarel 38%.
Victorious Secret - Salukarel 0:1

48e minuut.
Reemann met een sublieme pass. Klungelig pakt Koks de bal. Reemann is nu in balbezit. Reemann passt de bal met de wreef. Noormägi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sueiro speelt de bal door. Mein bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Einola zijn tegenspeler op de grond. Einola krijgt een gele kaart. Mein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Noormägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moks verovert de bal door een tackle van achteren. Moks speelt de bal door. Koks rent richting de bal. Koks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Olumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Olumets draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mein de bal. Einola is nu in balbezit. Einola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Salukarel 0:2

84e minuut.
Noormägi passt de bal in één keer door. Liitmaa rent richting de bal. Liitmaa passt de bal zonder na te denken. Einola rent richting de bal. Einola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moks met een sublieme pass. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv met een sublieme pass. Sueiro rent richting de bal. Sueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 57%, Salukarel 43%.
Victorious Secret - Salukarel 0:2