Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viimased Loomad Võitmatud Karud
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Väljaots rent richting de bal. Rajasalu rent richting de bal. Sukles maakt een afschuwelijke overtreding. Rajasalu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuusemaa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sukles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsopp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajasalu rent richting de bal. Rajasalu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Siigur rent richting de bal. Runge verovert de bal door een tackle van achteren. Runge geeft een lange en hoge pass. Väljaots rent richting de bal. Väljaots schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maripuu is nu in balbezit. Kuusemaa is nu in balbezit. Maripuu begaat een overtreding. Maripuu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Palav heeft problemen om de bal te vangen. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft een lange en hoge pass. Kaukvere rent richting de bal. Kaukvere schiet op doel. Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viimased Loomad - Võitmatud Karud 0:1

39e minuut.
Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodres rent richting de bal. Tuus begaat een overtreding. Tuus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viimased Loomad 53%, Võitmatud Karud 47%.
Viimased Loomad - Võitmatud Karud 0:1

50e minuut.
Runge rent richting de bal. Siigur verovert de bal door een tackle van achteren. Kodres begaat een overtreding. Kodres krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kuusemaa onderschept slim de pass. Kuusemaa geeft een lange en hoge pass. Randoja probeert de bal aan de voet te houden. Väljaots is nu in balbezit. Väljaots draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pukk trapt de bal weg. Land kopt de bal weg. Tuus met een sublieme pass. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Reismann met een sublieme pass. Palav rent richting de bal. Palav geeft de bal voor. Kaukvere kan de bal niet met de borst controleren. Kaukvere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viimased Loomad 56%, Võitmatud Karud 44%.
Viimased Loomad - Võitmatud Karud 0:1