Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võitmatud Karud JK Rokkivad Robotid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Maripuu geeft de bal voor. Tuus probeert de bal aan de voet te houden. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 1:0

7e minuut.
Palav probeert naar een medespeler te passen. Kaukvere is nu in balbezit. Tuus rent richting de bal. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap. Kaljuvee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Palav bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestsepp speelt de bal door. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares rent richting de bal. Vares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Reismann de bal. Lääne is nu in balbezit. Lääne passt de bal in één keer door. Vares rent richting de bal. Vares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 1:2

34e minuut.
Nahasepp heeft problemen om de bal te vangen. Tuus verovert de bal door een tackle van achteren. Tuus met een sublieme pass. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuus passt de bal met de wreef. Toobal is nu in balbezit. Kaukvere onderschept slim de pass. Kaukvere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Karud 57%, JK Rokkivad Robotid 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 2:2

57e minuut.
Palav geeft een lange en hoge pass. Nahasepp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malm is nu in balbezit. Kaukvere verovert de bal door een tackle van achteren. Kaukvere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nahasepp onderschept slim de pass. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne speelt de bal door. Vares is nu in balbezit. Vares schiet op doel. Kers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lääne onderschept slim de pass. Lääne passt de bal zonder na te denken. Randoja is nu in balbezit. Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rannaküla speelt de bal door. Lestsepp kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maripuu. Maripuu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitmatud Karud 42%, JK Rokkivad Robotid 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Võitmatud Karud - JK Rokkivad Robotid 2:2