Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret atletico Madrid FC
4-1-2-1-2 Tactiek 451
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 17.3
tragisch Schieten matig
tragisch Passen hopeloos
tragisch Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Košťařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Košťařík passt de bal zonder na te denken. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski draait met de bal, schiet en ... Sablik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - atletico Madrid FC 0:1

23e minuut.
Suura rent richting de bal. Suura speelt de bal door. Košťařík probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Küünal met een harde bal richting middenveld. Külari kopt de bal weg. Jamir probeert de bal met de borst te controleren. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - atletico Madrid FC 0:2

26e minuut.
Irman geeft de bal voor. Moks rent richting de bal. Suura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suura krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Männik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Košťařík speelt de bal door. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski schiet op doel. Sablik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 72%, atletico Madrid FC 28%.
Victorious Secret - atletico Madrid FC 0:2

50e minuut.
Košťařík probeert naar een medespeler te passen. Männik is nu in balbezit. Met opzet legt Irman zijn tegenspeler op de grond. Irman krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Külari speelt de bal door. Košťařík rent richting de bal. Košťařík speelt de bal door. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski haalt uit met een fantastische trap. Sablik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - atletico Madrid FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 58%, atletico Madrid FC 42%.
Victorious Secret - atletico Madrid FC 0:3