Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salukarel Makaak JK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Karpov probeert naar een medespeler te passen. Olumets rent richting de bal. Olumets passt de bal in één keer door. Einola bereikt de bal nog maar net als eerste. Einola schiet op doel. Haud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Olumets met een sublieme pass. Männimets probeert naar een medespeler te passen. Sillamaa rent richting de bal. Sillamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salukarel - Makaak JK 0:1

17e minuut.
Rüütel rent richting de bal. Rüütel passt de bal in één keer door. Sillamaa is nu in balbezit. Sillamaa schiet op doel. Veiper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Altraja probeert naar een medespeler te passen. Olumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olumets wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olumets kan niet meer verder spelen. Aid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salukarel 60%, Makaak JK 40%.
Salukarel - Makaak JK 0:1

81e minuut.
Aid rent richting de bal. Aid passt de bal in één keer door. Leo is nu in balbezit. Einola is nu in balbezit. Einola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salukarel 57%, Makaak JK 43%.
Salukarel - Makaak JK 0:1