Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Räpina Võitmatud Karud
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Siigur verovert de bal door een tackle van achteren. Siigur geeft een lange en hoge pass. Daar is Nõges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaukvere is nu in balbezit. Kaukvere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jaakson is nu in balbezit. Maripuu onderschept slim de pass. Maripuu met een sublieme pass. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Võitmatud Karud 0:1

25e minuut.
Virk met een snelle inworp. Jaakson rent richting de bal. Jaakson schiet op doel. Masso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukles onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hermaste onderschept slim de pass. Hermaste geeft de bal voor. Masso heeft problemen om de bal te vangen. Jaakson is nu in balbezit. Jaakson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 37%, Võitmatud Karud 63%.
SK Räpina - Võitmatud Karud 0:1

51e minuut.
Ämar verovert de bal door een tackle van achteren. Ämar probeert naar een medespeler te passen. Tuus probeert naar een medespeler te passen. Kaukvere rent richting de bal. Kaukvere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Räpina - Võitmatud Karud 0:2

63e minuut.
Palav is nu in balbezit. Palav geeft een hoge lob. Tillissoo speelt de bal door. Masso rent richting de bal. Masso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ubin is nu in balbezit. Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuus passt de bal zonder na te denken. Kaukvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaukvere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vahtramäe probeert naar een medespeler te passen. Masso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maripuu. Maripuu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Räpina 54%, Võitmatud Karud 46%.
SK Räpina - Võitmatud Karud 0:2