Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viimased Loomad JK Rokkivad Robotid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Nahasepp speelt de bal door. Runge is nu in balbezit. Lestsepp onderschept slim de pass. Lääne is nu in balbezit. Lääne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rannaküla is nu in balbezit. Karask bereikt de bal nog maar net als eerste. Karask geeft een hoge lob. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Truuväärt is nu in balbezit. Vares rent richting de bal. Truuväärt begaat een overtreding. Truuväärt krijgt een gele kaart. Vares raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Rannaküla passt de bal in één keer door. Nahasepp geeft de bal voor. Kodres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rannaküla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sau passt de bal in één keer door. Vares rent richting de bal. Vares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rannaküla kopt de bal weg. Klungelig pakt Lestsepp de bal. Lestsepp passt de bal zonder na te denken. Juhani rent richting de bal. Juhani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Väljaots rent richting de bal. Rannaküla verovert de bal door een tackle van achteren. Juhani verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Väljaots de bal. Väljaots haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaljuvee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viimased Loomad 55%, JK Rokkivad Robotid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viimased Loomad - JK Rokkivad Robotid 0:0

56e minuut.
Kodres bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares is nu in balbezit. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Väljaots is nu in balbezit. Malm rent richting de bal. Väljaots rent richting de bal. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Malm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sork komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tsopp probeert de bal aan de voet te houden. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Ots begaat een overtreding. Ots krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viimased Loomad 55%, JK Rokkivad Robotid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viimased Loomad - JK Rokkivad Robotid 0:0