Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Rokkivad Robotid Salukarel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lääne rent richting de bal. Lääne met een sublieme pass. Lestsepp speelt de bal door. Vares rent richting de bal. Vares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Rokkivad Robotid - Salukarel 1:0

4e minuut.
Ots probeert naar een medespeler te passen. Rõivas rent richting de bal. Vares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rõivas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rõivas kan niet meer verder spelen. Lond komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Noormägi rent richting de bal. Lääne rent richting de bal. Met opzet legt Noormägi zijn tegenspeler op de grond. Noormägi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Veiper trapt de bal weg. Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rannaküla geeft een lange en hoge pass. Lääne is nu in balbezit. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toobal is nu in balbezit. Nahasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahasepp passt de bal met de wreef. Vares rent richting de bal. Vares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 31%, Salukarel 69%.
JK Rokkivad Robotid - Salukarel 1:0

65e minuut.
Reinsalu rent richting de bal. Ots rent richting de bal. Reinsalu is nu in balbezit. Lääne onderschept slim de pass. Lääne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Altraja bokst de bal weg.

87e minuut.
Vares bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormägi verovert de bal door een tackle van achteren. Noormägi speelt de bal door. Lääne is nu in balbezit. Lääne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Rokkivad Robotid 29%, Salukarel 71%.
JK Rokkivad Robotid - Salukarel 1:0