Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanamõisa Vanurid Shamrock United
Normal Tactiek siuh
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Välja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sõõrumaa is nu in balbezit. Välja verovert de bal door een tackle van achteren. Välja geeft de bal voor. Puu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalmurand rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Shamrock United 0:1

30e minuut.
Joosep heeft problemen om de bal te vangen. Juurika bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurika passt de bal zonder na te denken. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Välja met een snelle inworp. Reinaste rent richting de bal. Juurika onderschept slim de pass. Juurika geeft een lange en hoge pass. Puu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Shamrock United 0:2

40e minuut.
Mägisoo geeft een lange en hoge pass. Lepa geeft een lange en hoge pass. Daar is Joosep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 57%, Shamrock United 43%.
Vanamõisa Vanurid - Shamrock United 0:2

52e minuut.
Tõeväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõõrumaa onderschept slim de pass. Juurika rent richting de bal. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puu rent richting de bal. Puu schiet op doel. Mesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Shamrock United 0:3

56e minuut.
Zelinski met de inworp. Sõõrumaa rent richting de bal. Sõõrumaa geeft een hoge lob. Reinaste is nu in balbezit. Reinaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kuus verovert de bal door een tackle van achteren. Joosep is nu in balbezit. Tõeväli verovert de bal door een tackle van achteren. Puu is nu in balbezit. Puu haalt uit met een fantastische trap. Mesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Siidam geeft de bal voor. Tõeväli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuus de bal onder controle te krijgen. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puu rent richting de bal. Puu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mägisoo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tärgla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepa is nu in balbezit. Lepa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lepa geeft een lange en hoge pass. Aasamäe met een sublieme pass. Tõeväli rent richting de bal. Puu rent richting de bal. Puu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 59%, Shamrock United 41%.
Vanamõisa Vanurid - Shamrock United 0:3