Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolu Vikings FC Prison
First Tactiek putu
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


1e minuut.
Sucharek speelt de bal door. Miemiec rent richting de bal. Miemiec geeft een lange en hoge pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Góra is nu in balbezit. Radojević is nu in balbezit. Radojević passt de bal met de wreef. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 1:0

5e minuut.
Sucharek met een snelle inworp. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec geeft een lange en hoge pass. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Virula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 2:0

13e minuut.
Kurusson is nu in balbezit. Góra onderschept slim de pass. Góra met een sublieme pass. Obrochta rent richting de bal. Obrochta haalt uit met een fantastische trap. Virula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Heinloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević onderschept slim de pass. Radojević draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 3:0

17e minuut.
Lomp passt de bal zonder na te denken. Radojević rent richting de bal. Klungelig pakt Radojević de bal. Radojević schiet op doel. Virula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 4:0

27e minuut.
Stafidă kopt de bal weg. Kurusson met een sublieme pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... Virula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 5:0

31e minuut.
Iacopo geeft de bal voor. Peensalu onderschept slim de pass. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft de bal voor. Radojević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virula trapt de bal weg. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Warzych passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell probeert naar een medespeler te passen. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 6:0

42e minuut.
Góra met een sublieme pass. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo probeert naar een medespeler te passen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 16%, FC Prison 84%.
Kolu Vikings - FC Prison 6:0

47e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft de bal voor. Heinloo rent richting de bal. Radojević onderschept slim de pass. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 7:0

50e minuut.
Obrochta kopt de bal weg. Prunariu met een sublieme pass. Daar is Anrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell draait met de bal, schiet en ... Virula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 8:0

50e minuut.
Vahelta probeert naar een medespeler te passen. Kool heeft problemen om de bal te vangen. Anrell rent richting de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Virula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Prunariu met een sublieme pass. Anrell rent richting de bal. Anrell speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 9:0

59e minuut.
Virula trapt de bal weg van het doel. Obrochta kopt de bal weg. Radojević rent richting de bal. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Miemiec is nu in balbezit. Miemiec geeft een hoge lob. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo draait met de bal, schiet en ... Virula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 10:0

62e minuut.
Kool passt de bal in één keer door. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu met een sublieme pass. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe passt de bal in één keer door. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 11:0

65e minuut.
Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo geeft een hoge lob. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 12:0

67e minuut.
Radojević rent richting de bal. Anrell rent richting de bal. Pärnits is nu in balbezit. Anrell onderschept slim de pass. Anrell draait met de bal, schiet en ... Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Anrell haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pärnits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrochta rent richting de bal. Obrochta geeft de bal voor. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 13:0

71e minuut.
Kool passt de bal in één keer door. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu kopt de bal weg. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 14:0

78e minuut.
Góra passt de bal met de wreef. Daar is Iacopo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacopo met een sublieme pass. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Obrochta is nu in balbezit. Obrochta passt de bal in één keer door. Prunariu is nu in balbezit. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 15:0

81e minuut.
Obrochta controleert de bal met de borst. Stafidă geeft de bal voor. Iacopo rent richting de bal. Iacopo met een sublieme pass. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 16:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virula trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Obrochta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - FC Prison 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 9%, FC Prison 91%.
Kolu Vikings - FC Prison 17:0