Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K-12 Saimps FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sirgoja is nu in balbezit. Sirgoja speelt de bal door. Koit rent richting de bal. Koit schiet op doel. Valvas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mikser verovert de bal door een tackle van achteren. Mikser probeert naar een medespeler te passen. Koger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Koger de bal. Koger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Saimps FC 1:0

28e minuut.
Hannus probeert naar een medespeler te passen. Sarjasepp controleert de bal met de borst. Koger begaat een overtreding. Koger krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Koit passt de bal met de wreef. Mikser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikser geeft een hoge lob. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 56%, Saimps FC 44%.
K-12 - Saimps FC 1:0

47e minuut.
Tulev geeft de bal voor. Variklo kopt de bal weg. Vanna heeft problemen om de bal te vangen. Sirgoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirgoja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ird bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Kuldmaa passt de bal zonder na te denken. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pupart kopt de bal weg. Vanna probeert de bal aan de voet te houden. Sirgoja is nu in balbezit. Sirgoja passt de bal met de wreef. Sarjasepp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 49%, Saimps FC 51%.
K-12 - Saimps FC 1:0