Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K-12 Kolu Vikings
Normal Tactiek First
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten matig
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta passt de bal in één keer door. Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ... Paal! Valvas heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sucharek passt de bal in één keer door. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stafidă is nu in balbezit. Stafidă speelt de bal door. Anrell is nu in balbezit. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Warzych passt de bal zonder na te denken. Iacopo rent richting de bal. Iacopo passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Variklo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta onderschept slim de pass. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hint trapt de bal weg van het doel. Prunariu rent richting de bal. Prunariu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Iacopo met de inworp. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal in één keer door. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vanna passt de bal met de wreef. Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu met een sublieme pass. Anrell rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soemägi is nu in balbezit. Obrochta onderschept slim de pass. Obrochta passt de bal met de wreef. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Iacopo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell is nu in balbezit. Vanna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anrell raakt geblesseerd tijdens het duel. Góra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Anrell rent richting de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell is nu in balbezit. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Anrell draait met de bal, schiet en ... Järvsalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prunariu speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Stafidă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koger. Stafidă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stafidă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radojević rent richting de bal. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:1

33e minuut.
Obrochta geeft een lange en hoge pass. Góra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrochta onderschept slim de pass. Obrochta geeft de bal voor. Hint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Warzych passt de bal met de wreef. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra geeft een lange en hoge pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:2

41e minuut.
Daar is Koger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anrell haalt uit met een fantastische trap. Radojević probeert de bal aan de voet te houden. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Iacopo springt en kopt de bal. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 83%, Kolu Vikings 17%.
K-12 - Kolu Vikings 0:3

48e minuut.
Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta passt de bal met de wreef. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:4

56e minuut.
Obrochta passt de bal met de wreef. Stafidă rent richting de bal. Stafidă passt de bal in één keer door. Anrell rent richting de bal. Anrell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Radojević rent richting de bal. Anrell rent richting de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Hint werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Obrochta is nu in balbezit. Obrochta passt de bal met de wreef. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Hint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:5

64e minuut.
Obrochta rent richting de bal. Radojević rent richting de bal. Obrochta is nu in balbezit. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prunariu passt de bal zonder na te denken. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ... Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:6

68e minuut.
Prunariu passt de bal met de wreef. Radojević is nu in balbezit. Anrell rent richting de bal. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Hint bokst de bal weg. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:7

69e minuut.
Maran passt de bal met de wreef. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Obrochta met een sublieme pass. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra passt de bal met de wreef. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:8

82e minuut.
Koger met een sublieme pass. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo passt de bal zonder na te denken. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Iacopo met een snelle inworp. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valvas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Kolu Vikings 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 77%, Kolu Vikings 23%.
K-12 - Kolu Vikings 0:9