Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimps FC FC Prison
Normal Tactiek putu
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Luusepp verovert de bal door een tackle van achteren. Sirgoja rent richting de bal. Peensalu begaat een overtreding. Sirgoja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sirgoja kan niet meer verder spelen. Preiman komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Sarjasepp met een snelle inworp. Preiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Preiman probeert naar een medespeler te passen. Koit is nu in balbezit. Koit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lilleleht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - FC Prison 1:0

35e minuut.
Koit is nu in balbezit. Koit passt de bal in één keer door. Sarjasepp is nu in balbezit. Sarjasepp geeft een lange en hoge pass. Lilleleht heeft problemen om de bal te vangen. Virula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koit rent richting de bal. Koit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - FC Prison 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimps FC 46%, FC Prison 54%.
Saimps FC - FC Prison 2:0

83e minuut.
Daar is Uudelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uudelt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Treier de bal onder controle te krijgen. Vahelta rent richting de bal. Vahelta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihklimäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kurusson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimps FC 60%, FC Prison 40%.
Saimps FC - FC Prison 2:0