Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United Saimps FC
siuh Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Koit rent richting de bal. Juurika verovert de bal door een tackle van achteren. Sirgoja begaat een overtreding. Sirgoja krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ird geeft een lange en hoge pass. Tõeväli is nu in balbezit. Tõeväli passt de bal met de wreef. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tõeväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirgoja verovert de bal door een tackle van achteren. Sirgoja speelt de bal door. Koit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kapten rent richting de bal. Kapten geeft de bal voor. Puu rent richting de bal. Puu heeft problemen om de bal te vangen. Puu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Metsaäär trapt de bal weg van het doel. Lepa kopt de bal weg. Abiline is nu in balbezit. Puu verovert de bal door een tackle van achteren. Puu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Saimps FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 43%, Saimps FC 57%.
Shamrock United - Saimps FC 1:0

70e minuut.
Koit is nu in balbezit. Välja onderschept slim de pass. Välja passt de bal zonder na te denken. Puu is nu in balbezit. Puu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abiline geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapten met een snelle inworp. Välja rent richting de bal. Välja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tulev geeft een lange en hoge pass. Tõeväli is nu in balbezit. Abiline tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abiline krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Puu schiet op doel. Treier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tõeväli is nu in balbezit. Tõeväli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Saimps FC 2:0

89e minuut.
Tõeväli onderschept slim de pass. Tõeväli passt de bal in één keer door. Metsaäär rent richting de bal. Puu onderschept slim de pass. Puu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 43%, Saimps FC 57%.
Shamrock United - Saimps FC 2:0