Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerberuses VFC Shamrock United
Normal Tactiek siuh
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 31.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristikivi met de inworp. Uint is nu in balbezit. Uint draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pareiko onderschept slim de pass. Juurika onderschept slim de pass. Juurika geeft een hoge lob. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap. Lilleväli bokst de bal weg.

33e minuut.
Puu rent richting de bal. Puu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viher de bal. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Puu passt de bal met de wreef. Autorollo is nu in balbezit. Pareiko rent richting de bal. Puu verovert de bal door een tackle van achteren. Puu draait met de bal, schiet en ... Lilleväli bokst de bal weg. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Välja met een sublieme pass. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand passt de bal zonder na te denken. Puu is nu in balbezit. Puu draait met de bal, schiet en ... Lilleväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuldmaa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Välja verovert de bal door een tackle van achteren. Välja geeft een hoge lob. Autorollo probeert naar een medespeler te passen. Puu is nu in balbezit. Puu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Lepa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tõeväli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Shamrock United 0:1

44e minuut.
Lilleväli trapt de bal weg. Daar is Uint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tärgla kopt de bal weg. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu haalt uit met een fantastische trap. Lilleväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 79%, Shamrock United 21%.
Cerberuses VFC - Shamrock United 0:1

48e minuut.
Viher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalmurand krijgt een gele kaart. Kalmurand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

54e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa geeft een hoge lob. Tõeväli heeft problemen om de bal te vangen. Puu is nu in balbezit. Puu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Shamrock United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 69%, Shamrock United 31%.
Cerberuses VFC - Shamrock United 0:2