Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopli C.F Wexford Young Bois
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Sõrm passt de bal met de wreef. Looveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääs begaat een overtreding. Lääs krijgt een gele kaart. Looveer raakt geblesseerd tijdens het duel. Tätte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Looveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Looveer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mardna passt de bal zonder na te denken. Opp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenstein begaat een overtreding. Rosenstein krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mihkelson rent richting de bal. Tätte verovert de bal door een tackle van achteren. Tätte passt de bal met de wreef. Looveer rent richting de bal. Looveer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondratski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opp rent richting de bal. Opp geeft een hoge lob. Kuulman kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Looveer rent richting de bal. Looveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopli C.F - Wexford Young Bois 0:1

32e minuut.
Mihkelson met een sublieme pass. Puussaar heeft problemen om de bal te vangen. Looveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Looveer draait met de bal, schiet en ... Kutsar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kutsar trapt de bal weg van het doel. Daar is Tätte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Opp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenstein. Opp raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Looveer is nu in balbezit. Looveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopli C.F - Wexford Young Bois 0:2

44e minuut.
Puussaar passt de bal zonder na te denken. Siirak rent richting de bal. Laanpõld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laanpõld krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopli C.F 52%, Wexford Young Bois 48%.
Kopli C.F - Wexford Young Bois 0:2

56e minuut.
Parv speelt de bal door. Laanpõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääs maakt een afschuwelijke overtreding. Lääs krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Tätte speelt de bal door. Looveer rent richting de bal. Mardna is nu in balbezit. Mardna draait met de bal, schiet en ... Kutsar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopli C.F - Wexford Young Bois 0:3

68e minuut.
Leppik geeft een hoge lob. Kelder kopt de bal weg. Puussaar rent richting de bal. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Inworp. Parv met de inworp. Tätte speelt de bal door. Laanpõld is nu in balbezit. Laanpõld haalt uit met een fantastische trap. Kutsar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopli C.F 59%, Wexford Young Bois 41%.
Kopli C.F - Wexford Young Bois 0:3