Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn united FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kaup speelt de bal door. Inworp. Vekram met een snelle inworp. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp haalt uit met een fantastische trap. Kerem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Tammsaar is nu in balbezit. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp passt de bal met de wreef. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Vekram de bal. Vekram geeft de bal voor. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Céuta 0:1

31e minuut.
Daar is Tammsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanter rent richting de bal. Kanter passt de bal in één keer door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Céuta 0:2

36e minuut.
Vits geeft de bal voor. Kanter kopt de bal weg. Klungelig pakt Toompuu de bal. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tammsaar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Öövel komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Altraja onderschept slim de pass. Kanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp is nu in balbezit. Kanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 64%, FC Céuta 36%.
Tallinn united - FC Céuta 0:2

61e minuut.
Öövel speelt de bal door. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp passt de bal zonder na te denken. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Teeäär geeft een hoge lob. Inworp. Mesilane met de inworp. Öövel rent richting de bal. Öövel schiet op doel. Siimenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Teeäär met een sublieme pass. Kramp is nu in balbezit. Kramp geeft een lange en hoge pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Kerem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Céuta 0:3

85e minuut.
Inworp. Vekram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toompuu probeert de bal met de borst te controleren. Kramp rent richting de bal. Kramp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 58%, FC Céuta 42%.
Tallinn united - FC Céuta 0:3