Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Muru Imelised Kotkad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Meerits bereikt de bal nog maar net als eerste. Meerits speelt de bal door. Selg rent richting de bal. Selg haalt uit met een fantastische trap. Krull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - Imelised Kotkad 1:0

16e minuut.
Abiline rent richting de bal. Abiline probeert naar een medespeler te passen. Roosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo onderschept slim de pass. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sammul rent richting de bal. Sammul probeert naar een medespeler te passen. Uibo rent richting de bal. Uibo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Muru - Imelised Kotkad 1:1

30e minuut.
Uibo heeft problemen om de bal te vangen. Lemberg onderschept slim de pass. Lemberg geeft een lange en hoge pass. Selg rent richting de bal. Selg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lips probeert naar een medespeler te passen. Kolga rent richting de bal. Kolga probeert naar een medespeler te passen. Selg rent richting de bal. Selg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kõrge passt de bal met de wreef. Kolga rent richting de bal. Kolga passt de bal zonder na te denken. Selg rent richting de bal. Selg schiet op doel. Krull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selg bereikt de bal nog maar net als eerste. Selg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - Imelised Kotkad 2:1

37e minuut.
Kopel met de inworp. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga passt de bal in één keer door. Selg rent richting de bal. Selg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 50%, Imelised Kotkad 50%.
FC Muru - Imelised Kotkad 2:1

69e minuut.
Sammul probeert naar een medespeler te passen. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo onderschept slim de pass. Uibo schiet op doel. Reise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Muru - Imelised Kotkad 2:2

75e minuut.
Abiline controleert de bal met de borst. Lips is nu in balbezit. Lips passt de bal zonder na te denken. Uibo is nu in balbezit. Uibo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Saarepera onderschept slim de pass. Roosaar rent richting de bal. Roosaar passt de bal zonder na te denken. Sammul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 62%, Imelised Kotkad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Muru - Imelised Kotkad 2:2