Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi FC Plekitooted
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tiidus onderschept slim de pass. Tiidus geeft de bal voor. Kreitzberg geeft de bal voor. Tuli krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Järvet de bal. Jakk bokst de bal weg.

11e minuut.
Minnus verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsar geeft de bal voor. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene probeert naar een medespeler te passen. Laanmets geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Plekitooted 1:0

21e minuut.
Sõber kopt de bal weg. Tenno rent richting de bal. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kivi - FC Plekitooted 1:1

24e minuut.
Tiidus speelt de bal door. Ubin is nu in balbezit. Ubin passt de bal in één keer door. Tuli is nu in balbezit. Tuli haalt uit met een fantastische trap. Jakk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Järvet de bal. Ubin rent richting de bal. Ubin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Plekitooted 1:2

27e minuut.
Ubin rent richting de bal. Tuli is nu in balbezit. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli onderschept slim de pass. Tuli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidus speelt de bal door. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli rent richting de bal. Tuli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Sõber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudu is nu in balbezit. Sõber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sõber is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 62%, FC Plekitooted 38%.
fc kivi - FC Plekitooted 1:2

50e minuut.
Tenno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tooming is nu in balbezit. Tooming geeft een lange en hoge pass. Minnus is nu in balbezit. Minnus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tenno met een sublieme pass. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noodapera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Inworp. Laanmets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiidus controleert de bal met de borst. Kudu is nu in balbezit. Kudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Käsper onderschept slim de pass. Käsper passt de bal met de wreef. Ubin is nu in balbezit. Tuli rent richting de bal. Tuli schiet op doel. Jakk bokst de bal weg.

76e minuut.
Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin verovert de bal door een tackle van achteren. Ubin met een sublieme pass. Tuli is nu in balbezit. Tuli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Plekitooted 1:3

86e minuut.
Joll bereikt de bal nog maar net als eerste. Joll passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minnus de bal. Kudu is nu in balbezit. Kudu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 33%, FC Plekitooted 67%.
fc kivi - FC Plekitooted 1:3