Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Muru FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


10e minuut.
Reise trapt de bal weg van het doel. Vekram heeft problemen om de bal te vangen. Kramp speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Céuta 0:1

34e minuut.
Lible passt de bal zonder na te denken. Meerits rent richting de bal. Teeäär begaat een overtreding. Teeäär krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 65%, FC Céuta 35%.
FC Muru - FC Céuta 0:1

48e minuut.
Drzymont probeert de bal aan de voet te houden. Kanter kopt de bal weg. Kimmel is nu in balbezit. Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Céuta 0:2

56e minuut.
Drzymont heeft problemen om de bal te vangen. Kõrge is nu in balbezit. Drzymont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drzymont krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kanter verovert de bal door een tackle van achteren. Kanter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kimmel de bal. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kanter met een sublieme pass. Lible geeft de bal voor. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Céuta 0:3

69e minuut.
Kõrge rent richting de bal. Kramp verovert de bal door een tackle van achteren. Kramp passt de bal in één keer door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Reise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Céuta 0:4

72e minuut.
Meerits passt de bal in één keer door. Xuan is nu in balbezit. Xuan geeft de bal voor. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vekram passt de bal met de wreef. Saarepera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanter onderschept slim de pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 61%, FC Céuta 39%.
FC Muru - FC Céuta 0:4