Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn united Imelised Kotkad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Toompuu geeft de bal voor. Kaup rent richting de bal. Abiline begaat een overtreding. Abiline krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mesilane geeft de bal voor. Toompuu rent richting de bal. Toompuu passt de bal met de wreef. Vits rent richting de bal. Vits geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Altraja is nu in balbezit. Abiline onderschept slim de pass. Abiline passt de bal met de wreef. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tammsaar rent richting de bal. Lips bereikt de bal nog maar net als eerste. Lips passt de bal met de wreef. Uibo rent richting de bal. Uibo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tammsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsaar speelt de bal door. Ütt is nu in balbezit. Kaup is nu in balbezit. Kaup draait met de bal, schiet en ... Krull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Abiline geeft de bal voor. Roosnupp speelt de bal door. Klungelig pakt Toompuu de bal. Sammul is nu in balbezit. Sammul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kopel is nu in balbezit. Kopel geeft de bal voor. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammul rent richting de bal. Sammul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Paumann met een sublieme pass. Sammul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammul passt de bal zonder na te denken. Kaup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Tehver de bal. Tehver geeft de bal voor. Lill heeft problemen om de bal te vangen. Kaup onderschept slim de pass. Kaup schiet op doel. Krull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaup is nu in balbezit. Kaup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - Imelised Kotkad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 57%, Imelised Kotkad 43%.
Tallinn united - Imelised Kotkad 1:0

47e minuut.
Paumann geeft een hoge lob. Ütt geeft een lange en hoge pass. Hellermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammul is nu in balbezit. Sammul schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Kopel passt de bal met de wreef. Kaup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lips is nu in balbezit. Kaup verovert de bal door een tackle van achteren. Kaup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Paumann kopt de bal weg. Sammul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toompuu probeert naar een medespeler te passen. Kaup rent richting de bal. Kaup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Abiline rent richting de bal. Abiline geeft een hoge lob. Hellermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo onderschept slim de pass. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sammul rent richting de bal. Sammul met een sublieme pass. Uibo is nu in balbezit. Uibo schiet op doel. Kerem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tallinn united - Imelised Kotkad 1:1

60e minuut.
Klungelig pakt Kopel de bal. Vilter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilter geeft de bal voor. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Toompuu met een sublieme pass. Altraja is nu in balbezit. Altraja passt de bal in één keer door. Kaup heeft problemen om de bal te vangen. Kaup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kopel geeft de bal voor. Inworp. Mesilane met een snelle inworp. Tammsaar is nu in balbezit. Tammsaar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lips rent richting de bal. Toompuu rent richting de bal. Toompuu passt de bal in één keer door. Kaup rent richting de bal. Kaup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 45%, Imelised Kotkad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tallinn united - Imelised Kotkad 1:1