Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plekitooted FC Nõmme Kalju
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Lubi geeft een hoge lob. Maimets kan de bal niet met de borst controleren. Kreitzberg speelt de bal door. Tuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Juhanson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollin met een snelle inworp. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe geeft een lange en hoge pass. Aljamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Lubi geeft een hoge lob. Kirt kopt de bal weg. Kutsar heeft problemen om de bal te vangen. Vahtramäe is nu in balbezit. Vahtramäe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsar geeft een lange en hoge pass. Käsper met een sublieme pass. Klungelig pakt Ubin de bal. Ubin schiet op doel. Gordin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 56%, FC Nõmme Kalju 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plekitooted - FC Nõmme Kalju 0:0

46e minuut.
Vahtramäe heeft problemen om de bal te vangen. Mollin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juhanson. Juhanson krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Juhanson geeft de bal voor. Hiidlane is nu in balbezit. Kirt onderschept slim de pass. Novikov rent richting de bal. Novikov schiet op doel. Aljamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ubin passt de bal met de wreef. Tuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirt rent richting de bal. Tuli verovert de bal door een tackle van achteren. Tuli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gordin trapt de bal weg. Kirt kopt de bal weg. Lubi rent richting de bal. Vahtramäe verovert de bal door een tackle van achteren. Vahtramäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - FC Nõmme Kalju 0:1

81e minuut.
Trosberg onderschept slim de pass. Maimets is nu in balbezit. Hiidlane rent richting de bal. Maimets onderschept slim de pass. Maimets geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 59%, FC Nõmme Kalju 41%.
FC Plekitooted - FC Nõmme Kalju 0:1