Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TARVAS fc kivi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Minnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundver bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus onderschept slim de pass. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Puu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Joll de bal. Lundver met een sublieme pass. Baranov rent richting de bal. Baranov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Joll probeert naar een medespeler te passen. Baranov rent richting de bal. Ulst is nu in balbezit. Baranov onderschept slim de pass. Baranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Joll rent richting de bal. Baranov verovert de bal door een tackle van achteren. Baranov passt de bal zonder na te denken. Luusepp rent richting de bal. Luusepp draait met de bal, schiet en ... Jakk bokst de bal weg.

27e minuut.
Joll onderschept slim de pass. Joll passt de bal zonder na te denken. Minnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu is nu in balbezit. Kudu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 45%, fc kivi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TARVAS - fc kivi 0:0

54e minuut.
Lundver passt de bal met de wreef. Luusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Luusepp probeert naar een medespeler te passen. Baranov rent richting de bal. Baranov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - fc kivi 1:0

70e minuut.
Kabonen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Joll met een snelle inworp. Laanmets rent richting de bal. Laanmets geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lundver rent richting de bal. Lundver met een sublieme pass. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Luusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Luusepp schiet op doel. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ulst met een harde bal richting middenveld. Aluste kopt de bal weg. Daar is Piho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranov rent richting de bal. Baranov draait met de bal, schiet en ... Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 49%, fc kivi 51%.
TARVAS - fc kivi 1:0