Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn united FC Muru
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Kolga controleert de bal met de borst. Altraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga verovert de bal door een tackle van achteren. Selg bereikt de bal nog maar net als eerste. Selg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paumann probeert naar een medespeler te passen. Toompuu met een sublieme pass. Tammsaar is nu in balbezit. Kaup is nu in balbezit. Kaup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tammsaar geeft een lange en hoge pass. Randlane is nu in balbezit. Randlane met een sublieme pass. Tammsaar rent richting de bal. Tammsaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Toompuu probeert naar een medespeler te passen. Tammsaar rent richting de bal. Tammsaar passt de bal zonder na te denken. Kaup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Muru 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 55%, FC Muru 45%.
Tallinn united - FC Muru 1:0

47e minuut.
Tammsaar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saarepera. Tammsaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Toompuu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vits heeft problemen om de bal te vangen. Vits geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mesilane geeft een hoge lob. Roosaar rent richting de bal. Kaup met een sublieme pass. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kerem met een harde bal richting middenveld. Kõrge heeft problemen om de bal te vangen. Kõrge passt de bal zonder na te denken. Selg is nu in balbezit. Selg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Saarepera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaup is nu in balbezit. Saarepera begaat een overtreding. Saarepera krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Altraja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koitorg met een snelle inworp. Kolga rent richting de bal. Kolga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hellermaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meerits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Paumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toompuu is nu in balbezit. Toompuu met een sublieme pass. Kaup is nu in balbezit. Kaup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tammsaar rent richting de bal. Saarepera is nu in balbezit. Tammsaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tammsaar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 47%, FC Muru 53%.
Tallinn united - FC Muru 1:0