Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Céuta Imelised Kotkad
juhuMId Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Drzymont rent richting de bal. Drzymont passt de bal zonder na te denken. Daar is Vekram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp is nu in balbezit. Kramp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rosim-Annus probeert naar een medespeler te passen. Sammul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi met een sublieme pass. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - Imelised Kotkad 0:1

11e minuut.
Sammul probeert de bal met de borst te controleren. Nógrádi onderschept slim de pass. Nógrádi met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Krull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Abiline speelt de bal door. Nógrádi is nu in balbezit. Sammul begaat een overtreding. Sammul krijgt een gele kaart. Nógrádi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vekram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Altküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Rattameister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp is nu in balbezit. Kramp passt de bal in één keer door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Vekram geeft een lange en hoge pass. Lill heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Lill probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Céuta - Imelised Kotkad 1:1

29e minuut.
Doeltrap. Krull trapt de bal weg. Lible kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abiline bereikt de bal nog maar net als eerste. Abiline passt de bal met de wreef. Vekram met een sublieme pass. Uibo is nu in balbezit. Uibo schiet op doel. De bal raakt de paal. Siimenson bokst de bal weg.

44e minuut.
Kanter speelt de bal door. Vekram bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekram passt de bal met de wreef. Daar is Kramp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - Imelised Kotkad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 39%, Imelised Kotkad 61%.
FC Céuta - Imelised Kotkad 2:1

48e minuut.
Ainomäe probeert naar een medespeler te passen. Vekram bereikt de bal nog maar net als eerste. Vekram passt de bal met de wreef. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi probeert naar een medespeler te passen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lill de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - Imelised Kotkad 3:1

60e minuut.
Rosim-Annus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sammul de bal onder controle te krijgen. Uibo rent richting de bal. Sammul rent richting de bal. Sammul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kanter speelt de bal door. Nógrádi rent richting de bal. Nógrádi speelt de bal door. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lill is nu in balbezit. Lill geeft een hoge lob. Rosim-Annus kopt de bal weg. Kramp controleert de bal met de borst. Kramp schiet op doel. Krull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kramp onderschept slim de pass. Kramp passt de bal met de wreef. Ütt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Krull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rosim-Annus rent richting de bal. Nógrádi onderschept slim de pass. Nógrádi geeft de bal voor. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vekram kopt de bal weg. Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Krull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 19%, Imelised Kotkad 81%.
FC Céuta - Imelised Kotkad 3:1