Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imelised Kotkad FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Drzymont de bal. Abiline is nu in balbezit. Abiline passt de bal met de wreef. Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Vilter heeft problemen om de bal te vangen. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp geeft de bal voor. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ütt geeft de bal voor. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Daar is Abiline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lible rent richting de bal. Ingermann is nu in balbezit. Ingermann geeft een lange en hoge pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. Krull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ütt trapt de bal weg. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imelised Kotkad - FC Céuta 0:1

32e minuut.
Doeltrap. Krull met een harde bal richting middenveld. Orgussaar kopt de bal weg. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rattameister rent richting de bal. Kramp verovert de bal door een tackle van achteren. Kramp speelt de bal door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imelised Kotkad 62%, FC Céuta 38%.
Imelised Kotkad - FC Céuta 0:1

48e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Daar is Lill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imelised Kotkad - FC Céuta 0:2

65e minuut.
Rattameister geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Abiline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp met een sublieme pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krull met een sublieme pass. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Drzymont de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nógrádi kopt de bal weg. Daar is Rattameister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont is nu in balbezit. Orgussaar is nu in balbezit. Orgussaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Abiline is nu in balbezit. Orgussaar rent richting de bal. Orgussaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krull trapt de bal weg. Inworp. Lible met de inworp. Jaśkiewicz geeft de bal voor. Ütt kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imelised Kotkad 73%, FC Céuta 27%.
Imelised Kotkad - FC Céuta 0:2