Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plekitooted TARVAS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tuli onderschept slim de pass. Lundver is nu in balbezit. Tuli onderschept slim de pass. Ubin is nu in balbezit. Ubin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tiidus kopt de bal weg. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin rent richting de bal. Ubin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Luusepp speelt de bal door. Baranov rent richting de bal. Juhanson rent richting de bal. Baranov onderschept slim de pass. Baranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rajasalu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kabonen komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tiidus speelt de bal door. Juhanson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaaremets. Vaaremets krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ubin kopt de bal weg. Daar is Vaaremets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aluste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli verovert de bal door een tackle van achteren. Tuli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 55%, TARVAS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plekitooted - TARVAS 0:0

47e minuut.
Talbsepp rent richting de bal. Talbsepp geeft de bal voor. Hiidlane rent richting de bal. Baranov onderschept slim de pass. Baranov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ubin is nu in balbezit. Ubin speelt de bal door. Aluste rent richting de bal. Tuli verovert de bal door een tackle van achteren. Tuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - TARVAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 67%, TARVAS 33%.
FC Plekitooted - TARVAS 1:0