Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi FC Nõmme Kalju
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kudu rent richting de bal. Sirel verovert de bal door een tackle van achteren. Sirel passt de bal in één keer door. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vahtramäe passt de bal in één keer door. Ulst probeert naar een medespeler te passen. Roode bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov verovert de bal door een tackle van achteren. Novikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Nõmme Kalju 0:1

17e minuut.
Daar is Roode, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirt speelt de bal door. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Nõmme Kalju 0:2

24e minuut.
Novikov rent richting de bal. Novikov met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Nõmme Kalju 0:3

33e minuut.
Piho geeft een hoge lob. Minnus is nu in balbezit. Sirel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kirt verovert de bal door een tackle van achteren. Sirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel speelt de bal door. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 58%, FC Nõmme Kalju 42%.
fc kivi - FC Nõmme Kalju 0:3

61e minuut.
Kivimaa passt de bal met de wreef. Kirt rent richting de bal. Kirt geeft de bal voor. Vahtramäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hõbe kopt de bal weg. Daar is Sirel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirel geeft een hoge lob. Maimets kopt de bal weg. Kirt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 62%, FC Nõmme Kalju 38%.
fc kivi - FC Nõmme Kalju 0:3