Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nõmme Kalju FC Céuta
442 Tactiek juhuMId
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Kramp passt de bal in één keer door. Hõbe is nu in balbezit. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - FC Céuta 0:1

4e minuut.
Vekram met een snelle inworp. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirt. Kirt krijgt een gele kaart. Kramp raakt geblesseerd tijdens het duel. Nógrádi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Drzymont is nu in balbezit. Drzymont passt de bal in één keer door. Daar is Mollin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramp onderschept slim de pass. Kramp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Xuan rent richting de bal. Xuan passt de bal zonder na te denken. Vekram rent richting de bal. Vekram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Xuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xuan geeft de bal voor. Trosberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Novikov is nu in balbezit. Kirt rent richting de bal. Kirt passt de bal met de wreef. Vahtramäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hõbe passt de bal in één keer door. Mollin rent richting de bal. Vekram geeft een hoge lob. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Trosberg rent richting de bal. Xuan onderschept slim de pass. Xuan speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maimets rent richting de bal. Xuan onderschept slim de pass. Xuan speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Daar is Vekram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vekram geeft de bal voor. Klungelig pakt Drzymont de bal. Drzymont schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 64%, FC Céuta 36%.
FC Nõmme Kalju - FC Céuta 0:1

64e minuut.
Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp probeert naar een medespeler te passen. Vekram geeft een hoge lob. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. Gordin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kramp geeft de bal voor. Xuan is nu in balbezit. Xuan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drzymont de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Gordin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kivimaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vekram met de inworp. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gordin trapt de bal weg. Klungelig pakt Nógrádi de bal. Nógrádi passt de bal zonder na te denken. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gordin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Nógrádi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirt. Kirt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Nógrádi passt de bal zonder na te denken. Kramp is nu in balbezit. Kramp speelt de bal door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Gordin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - FC Céuta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 74%, FC Céuta 26%.
FC Nõmme Kalju - FC Céuta 0:2