Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Céuta FC Nõmme Kalju
juhuMId Tactiek 442
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kramp geeft de bal voor. Kivimaa probeert naar een medespeler te passen. Saluoks heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nógrádi rent richting de bal. Kirt onderschept slim de pass. Kirt geeft een hoge lob. Vahtramäe is nu in balbezit. Vahtramäe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jaśkiewicz onderschept slim de pass. Jaśkiewicz geeft een hoge lob. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. Gordin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 1:0

7e minuut.
Daar is Vahtramäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Sirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Norberg onderschept slim de pass. Norberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Norberg rent richting de bal. Norberg probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Drzymont is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kirt speelt de bal door. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahtramäe krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lible rent richting de bal. Maimets verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lible. Lible krijgt een gele kaart. Maimets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Siimenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kramp speelt de bal door. Jaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. Gordin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 2:0

41e minuut.
Kramp met de inworp. Norberg rent richting de bal. Norberg speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 45%, FC Nõmme Kalju 55%.
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 2:0

50e minuut.
Ebber heeft problemen om de bal te vangen. Norberg is nu in balbezit. Norberg geeft een hoge lob. Lible is nu in balbezit. Lible geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz passt de bal met de wreef. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 3:0

55e minuut.
Kivimaa speelt de bal door. Klungelig pakt Kramp de bal. Kramp geeft een hoge lob. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 4:0

58e minuut.
Mollin probeert de bal aan de voet te houden. Kramp rent richting de bal. Kramp probeert naar een medespeler te passen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mollin verovert de bal door een tackle van achteren. Mollin passt de bal met de wreef. Jaśkiewicz speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Ebber passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kramp de bal onder controle te krijgen. Norberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kivimaa geeft een hoge lob. Inworp. Lible met een snelle inworp. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 39%, FC Nõmme Kalju 61%.
FC Céuta - FC Nõmme Kalju 4:0