Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Muru FC Plekitooted
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tuli kopt de bal weg. Daar is Roosaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubin onderschept slim de pass. Ubin geeft de bal voor. Daar is Tuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Ubin de bal. Ubin geeft een hoge lob. Daar is Roosaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreitzberg is nu in balbezit. Kreitzberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kolga passt de bal zonder na te denken. Saarepera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin onderschept slim de pass. Tuli rent richting de bal. Tuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 0:2

14e minuut.
Kruusipõld passt de bal in één keer door. Kolga rent richting de bal. Kolga passt de bal zonder na te denken. Selg bereikt de bal nog maar net als eerste. Selg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 1:2

22e minuut.
Rifka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kreitzberg met een snelle inworp. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 1:3

24e minuut.
Tiidus is nu in balbezit. Kreitzberg is nu in balbezit. Kreitzberg passt de bal zonder na te denken. Tuli is nu in balbezit. Tuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 1:4

32e minuut.
Juhanson is nu in balbezit. Selg onderschept slim de pass. Kruusipõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Selg de bal. Selg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 2:4

33e minuut.
Juhanson geeft de bal voor. Kruusipõld is nu in balbezit. Kruusipõld geeft de bal voor. Selg rent richting de bal. Selg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aljamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kõrge verovert de bal door een tackle van achteren. Kõrge speelt de bal door. Kolga speelt de bal door. Selg is nu in balbezit. Selg haalt uit met een fantastische trap. Aljamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juhanson probeert de bal aan de voet te houden. Selg bereikt de bal nog maar net als eerste. Selg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Muru - FC Plekitooted 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 26%, FC Plekitooted 74%.
FC Muru - FC Plekitooted 3:4

50e minuut.
Selg probeert naar een medespeler te passen. Kruusipõld rent richting de bal. Noodapera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noodapera krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ubin met een sublieme pass. Tuli is nu in balbezit. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli verovert de bal door een tackle van achteren. Tuli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kõrge met een sublieme pass. Kruusipõld rent richting de bal. Kruusipõld passt de bal met de wreef. Kolga is nu in balbezit. Kolga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Selg is nu in balbezit. Selg speelt de bal door. Kruusipõld is nu in balbezit. Kruusipõld passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kutsar de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Muru 29%, FC Plekitooted 71%.
FC Muru - FC Plekitooted 3:4