Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi Imelised Kotkad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Tooming speelt de bal door. Abiline bereikt de bal nog maar net als eerste. Abiline speelt de bal door. Uibo is nu in balbezit. Uibo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lips rent richting de bal. Lips met een sublieme pass. Sammul rent richting de bal. Sammul haalt uit met een fantastische trap. Jakk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - Imelised Kotkad 0:1

18e minuut.
Vilter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudu rent richting de bal. Abiline begaat een overtreding. Abiline krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rosim-Annus rent richting de bal. Rosim-Annus geeft de bal voor. Piho kan de bal niet met de borst controleren. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Abiline is nu in balbezit. Abiline passt de bal in één keer door. Piho bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo onderschept slim de pass. Uibo haalt uit met een fantastische trap. Jakk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - Imelised Kotkad 0:2

31e minuut.
Roode speelt de bal door. Sammul rent richting de bal. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammul onderschept slim de pass. Sammul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lips passt de bal zonder na te denken. Rosim-Annus rent richting de bal. Roode begaat een overtreding. Roode krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 70%, Imelised Kotkad 30%.
fc kivi - Imelised Kotkad 0:2

50e minuut.
Tenno passt de bal zonder na te denken. Ütt probeert naar een medespeler te passen. Abiline is nu in balbezit. Kudu onderschept slim de pass. Kudu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vene geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammul heeft problemen om de bal te vangen. Sammul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lill geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laanmets met een snelle inworp. Kudu is nu in balbezit. Kudu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - Imelised Kotkad 1:2

78e minuut.
Ulst rent richting de bal. Sammul verovert de bal door een tackle van achteren. Sammul met een sublieme pass. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jakk trapt de bal weg. Rosim-Annus kopt de bal weg. Ulst rent richting de bal. Sammul verovert de bal door een tackle van achteren. Sammul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tooming geeft de bal voor. Joll rent richting de bal. Joll passt de bal met de wreef. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kivi - Imelised Kotkad 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 45%, Imelised Kotkad 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kivi - Imelised Kotkad 2:2