Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imelised Kotkad fc kivi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Joll kopt de bal weg. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu passt de bal zonder na te denken. Minnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imelised Kotkad - fc kivi 0:1

26e minuut.
Rattameister geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laanmets met de inworp. Kudu is nu in balbezit. Kudu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rattameister rent richting de bal. Abiline is nu in balbezit. Abiline probeert naar een medespeler te passen. Uibo rent richting de bal. Uibo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imelised Kotkad - fc kivi 1:1

31e minuut.
Joll passt de bal zonder na te denken. Daar is Minnus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattameister verovert de bal door een tackle van achteren. Kudu verovert de bal door een tackle van achteren. Kudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imelised Kotkad 57%, fc kivi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imelised Kotkad - fc kivi 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Vene de bal onder controle te krijgen. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uibo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abiline zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lips geeft de bal voor. Kudu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo verovert de bal door een tackle van achteren. Uibo draait met de bal, schiet en ... Jakk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Joll rent richting de bal. Joll passt de bal met de wreef. Minnus probeert naar een medespeler te passen. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Joll de bal. Joll passt de bal met de wreef. Minnus rent richting de bal. Kudu is nu in balbezit. Kudu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Altküla onderschept slim de pass. Altküla geeft de bal voor. Uibo rent richting de bal. Sammul rent richting de bal. Sammul haalt uit met een fantastische trap. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imelised Kotkad - fc kivi 2:1

83e minuut.
Lips geeft een lange en hoge pass. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piho onderschept slim de pass. Piho geeft de bal voor. Laanmets geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tooming is nu in balbezit. Tooming speelt de bal door. Klungelig pakt Minnus de bal. Kudu rent richting de bal. Kudu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imelised Kotkad 35%, fc kivi 65%.
Imelised Kotkad - fc kivi 2:1