Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn united FC Nõmme Kalju
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Gordin speelt de bal door. Järvistu kopt de bal weg. Daar is Hõbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammsaar is nu in balbezit. Tammsaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:0

36e minuut.
Roosnupp is nu in balbezit. Roosnupp geeft een lange en hoge pass. Sirel kopt de bal weg. Vahtramäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:1

42e minuut.
Järvistu heeft problemen om de bal te vangen. Salu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Järvistu. Salu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kerem bokst de bal weg. Klungelig pakt Hellermaa de bal. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 35%, FC Nõmme Kalju 65%.
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:2

58e minuut.
Mollin geeft een lange en hoge pass. Maimets rent richting de bal. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maimets onderschept slim de pass. Maimets geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Salu passt de bal in één keer door. Vahtramäe is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Roosnupp ... Strafschop! Roosnupp krijgt een gele kaart. Vahtramäe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vahtramäe neemt de penalty, wat een uithaal! Kerem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:3

70e minuut.
Hellermaa met een sublieme pass. Mollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesilane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesilane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn united 55%, FC Nõmme Kalju 45%.
Tallinn united - FC Nõmme Kalju 1:3