Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TARVAS FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 28.2
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


11e minuut.
Nógrádi passt de bal met de wreef. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:1

26e minuut.
Pikksilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikksilm geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jaśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lundver kopt de bal weg. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lible probeert naar een medespeler te passen. Orgussaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Orgussaar geeft een hoge lob. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Inworp. Kramp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orgussaar is nu in balbezit. Orgussaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:2

32e minuut.
Kramp passt de bal met de wreef. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:3

33e minuut.
Luusepp passt de bal met de wreef. Talbsepp rent richting de bal. Orgussaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orgussaar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kramp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundver met een snelle inworp. Orgussaar rent richting de bal. Orgussaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nógrádi geeft de bal voor. Luusepp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nógrádi rent richting de bal. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pikksilm de bal. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 60%, FC Céuta 40%.
TARVAS - FC Céuta 0:4

50e minuut.
Pikksilm probeert de bal aan de voet te houden. Nógrádi rent richting de bal. Luusepp begaat een overtreding. Luusepp krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Nógrádi onderschept slim de pass. Orgussaar met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:5

57e minuut.
Jaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Lible bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vaaremets zijn tegenspeler op de grond. Vaaremets krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lible geeft een hoge lob. Orgussaar is nu in balbezit. Orgussaar draait met de bal, schiet en ... Drzymont probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Céuta 0:6

62e minuut.
Kramp met een snelle inworp. Lundver bereikt de bal nog maar net als eerste. Orgussaar begaat een overtreding. Lundver raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz speelt de bal door. Daar is Orgussaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Puu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jaśkiewicz passt de bal met de wreef. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Rajasalu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kramp met een snelle inworp. Orgussaar rent richting de bal. Orgussaar geeft een hoge lob. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kivilaid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramp met een snelle inworp. Orgussaar geeft een lange en hoge pass. Pikksilm heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Puu probeert naar een medespeler te passen. Nógrádi kopt de bal weg. Daar is Rajasalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi geeft een hoge lob. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Puu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 75%, FC Céuta 25%.
TARVAS - FC Céuta 0:6