Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi FC Muru
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Kõrge verovert de bal door een tackle van achteren. Kudu rent richting de bal. Randlane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joll wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Selg passt de bal met de wreef. Kruusipõld rent richting de bal. Kruusipõld met een sublieme pass. Daar is Kolga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolga draait met de bal, schiet en ... Jakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ulst geeft een lange en hoge pass. Inworp. Masing met de inworp. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga haalt uit met een fantastische trap. Jakk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tenno rent richting de bal. Kolga verovert de bal door een tackle van achteren. Joll is nu in balbezit. Kolga verovert de bal door een tackle van achteren. Kolga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus verovert de bal door een tackle van achteren. Kudu is nu in balbezit. Kudu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Joll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõrge onderschept slim de pass. Kõrge passt de bal in één keer door. Selg rent richting de bal. Selg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Selg is nu in balbezit. Piho bereikt de bal nog maar net als eerste. Selg verovert de bal door een tackle van achteren. Selg draait met de bal, schiet en ... Jakk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roode is nu in balbezit. Roode geeft de bal voor. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus rent richting de bal. Minnus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 51%, FC Muru 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kivi - FC Muru 0:0

54e minuut.
Kruusipõld geeft een lange en hoge pass. Tenno rent richting de bal. Saarepera verovert de bal door een tackle van achteren. Kolga heeft problemen om de bal te vangen. Kolga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kolga probeert naar een medespeler te passen. Selg is nu in balbezit. Piho rent richting de bal. Selg onderschept slim de pass. Selg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kudu probeert naar een medespeler te passen. Roosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus begaat een overtreding. Minnus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 63%, FC Muru 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kivi - FC Muru 0:0