Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plekitooted FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 31.2
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Sõber passt de bal met de wreef. Noodapera is nu in balbezit. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sõber rent richting de bal. Ditmann onderschept slim de pass. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Raidmäe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Käsper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubin is nu in balbezit. Ubin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nógrádi passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülevain is nu in balbezit. Ülevain haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Vekram met de inworp. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft de bal voor. Drzymont rent richting de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Lible verovert de bal door een tackle van achteren. Lible geeft een hoge lob. Vekram kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - FC Céuta 0:1

37e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - FC Céuta 0:2

43e minuut.
Vekram passt de bal zonder na te denken. Daar is Tiidus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont is nu in balbezit. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 60%, FC Céuta 40%.
FC Plekitooted - FC Céuta 0:2

47e minuut.
Nógrádi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiidlane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreitzberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitzberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ditmann is nu in balbezit. Ditmann geeft een lange en hoge pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Tallinn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Hiidlane kopt de bal weg. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - FC Céuta 0:3

66e minuut.
Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. Kutsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - FC Céuta 0:4

73e minuut.
Kreitzberg met een sublieme pass. Hiidlane rent richting de bal. Met opzet legt Vekram zijn tegenspeler op de grond. Vekram krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hiidlane geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een hoge lob. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vekram met een snelle inworp. Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Oliva passt de bal in één keer door. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Hiidlane de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 80%, FC Céuta 20%.
FC Plekitooted - FC Céuta 0:4