Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Céuta FC Plekitooted
juhuMId Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 15.8
good Schieten average
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ubin onderschept slim de pass. Ubin passt de bal in één keer door. Kramp is nu in balbezit. Tuli onderschept slim de pass. Tuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Plekitooted 0:1

6e minuut.
Kramp is nu in balbezit. Hiidlane begaat een overtreding. Kramp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kramp met een snel genomen vrije trap. Drzymont rent richting de bal. Kutsar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drzymont is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drzymont legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Céuta - FC Plekitooted 1:1

10e minuut.
Lible onderschept slim de pass. Lible geeft een hoge lob. Kutsar heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez speelt de bal door. Tuli is nu in balbezit. Tuli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tuli is nu in balbezit. Kramp verovert de bal door een tackle van achteren. Kramp speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Aljamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sõber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz onderschept slim de pass. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nógrádi passt de bal met de wreef. Sõber heeft problemen om de bal te vangen. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuli is nu in balbezit. Tuli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubi is nu in balbezit. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Lible met de inworp. Jaśkiewicz speelt de bal door. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kramp met een snelle inworp. Orgussaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Orgussaar met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 40%, FC Plekitooted 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Céuta - FC Plekitooted 1:1

50e minuut.
Nógrádi heeft problemen om de bal te vangen. Nógrádi speelt de bal door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Aljamaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Plekitooted 2:1

52e minuut.
Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Lubi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kramp zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kutsar de bal. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - FC Plekitooted 3:1

57e minuut.
Lible verovert de bal door een tackle van achteren. Lible geeft een hoge lob. Kramp met een sublieme pass. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kreitzberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lible de bal. Lible met een sublieme pass. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hiidlane passt de bal in één keer door. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 20%, FC Plekitooted 80%.
FC Céuta - FC Plekitooted 3:1