Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi Tallinn united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Vene speelt de bal door. Laanmets is nu in balbezit. Laanmets met een sublieme pass. Minnus bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnus draait met de bal, schiet en ... Kerem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - Tallinn united 1:0

18e minuut.
Tenno met een sublieme pass. Toompuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toompuu speelt de bal door. Kaup is nu in balbezit. Kaup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ulst geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mesilane met de inworp. Tammsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammsaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Toompuu probeert naar een medespeler te passen. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Minnus is nu in balbezit. Minnus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakk trapt de bal weg. Tehver met een sublieme pass. Kaup heeft problemen om de bal te vangen. Kaup draait met de bal, schiet en ... Jakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kivi - Tallinn united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 53%, Tallinn united 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kivi - Tallinn united 1:1

50e minuut.
Joll probeert de bal aan de voet te houden. Tammsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenno. Tenno krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Toompuu is nu in balbezit. Toompuu probeert naar een medespeler te passen. Tammsaar is nu in balbezit. Tammsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - Tallinn united 1:2

64e minuut.
Järvistu verovert de bal door een tackle van achteren. Järvistu geeft een hoge lob. Kaup heeft problemen om de bal te vangen. Tammsaar is nu in balbezit. Tammsaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paumann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minnus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paumann. Minnus moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Minnus kan niet meer verder spelen. Kahu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Toompuu rent richting de bal. Hellermaa met een sublieme pass. Paumann rent richting de bal. Laanmets onderschept slim de pass. Laanmets geeft een hoge lob. Kerem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kahu is nu in balbezit. Kahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kivi - Tallinn united 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 53%, Tallinn united 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kivi - Tallinn united 2:2