Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plekitooted Tallinn united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann passt de bal in één keer door. Noodapera rent richting de bal. Noodapera geeft de bal voor. Roosnupp met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tehver probeert naar een medespeler te passen. Hiidlane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesilane. Mesilane krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tammsaar draait met de bal, schiet en ... Hiidlane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kutsar de bal onder controle te krijgen. Kaup rent richting de bal. Kaup haalt uit met een fantastische trap. Aljamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

20e minuut.
Ubin rent richting de bal. Tuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Aljamaa geeft een lange en hoge pass. Ubin kopt de bal weg. Tehver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mesilane de bal. Mesilane geeft de bal voor. Aljamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sõber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõber geeft een hoge lob. Järvistu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuli rent richting de bal. Tuli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vits met een snelle inworp. Tammsaar heeft problemen om de bal te vangen. Tammsaar passt de bal zonder na te denken. Järvistu is nu in balbezit. Järvistu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 45%, Tallinn united 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plekitooted - Tallinn united 0:0

55e minuut.
Ubin met een sublieme pass. Sõber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõber passt de bal met de wreef. Tuli rent richting de bal. Tuli schiet op doel. Kerem bokst de bal weg. Tuli rent richting de bal. Tuli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tiidus passt de bal in één keer door. Tehver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tehver passt de bal zonder na te denken. Kaup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tammsaar onderschept slim de pass. Tammsaar met een sublieme pass. Kaup is nu in balbezit. Kaup haalt uit met een fantastische trap. Kutsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plekitooted - Tallinn united 0:1

82e minuut.
Mesilane met een snelle inworp. Klungelig pakt Tammsaar de bal. Tiidus is nu in balbezit. Mesilane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesilane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plekitooted 41%, Tallinn united 59%.
FC Plekitooted - Tallinn united 0:1