Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Céuta fc kivi
juhuMId Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 16
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Drzymont passt de bal zonder na te denken. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz passt de bal in één keer door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Kramp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremić is nu in balbezit. Kordas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordas krijgt een gele kaart. Kremić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kramp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Céuta - fc kivi 1:0

5e minuut.
Kordas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont onderschept slim de pass. Drzymont schiet op doel. Jakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kahu is nu in balbezit. Nógrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Nógrádi speelt de bal door. Kudu is nu in balbezit. Kudu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Céuta - fc kivi 1:1

29e minuut.
Roode is nu in balbezit. Roode geeft een hoge lob. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piho met een harde bal richting middenveld. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drzymont de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst geeft een hoge lob. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Lible met een snelle inworp. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kremić. Kudu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kudu komt bij de bal en schiet. Szczepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 35%, fc kivi 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Céuta - fc kivi 1:1

56e minuut.
Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu passt de bal zonder na te denken. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Roode bereikt de bal nog maar net als eerste. Roode geeft de bal voor. Nógrádi kopt de bal weg. Kramp rent richting de bal. Kramp geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kramp speelt de bal door. Kremić rent richting de bal. Kremić passt de bal in één keer door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jakk trapt de bal weg. Roode bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić onderschept slim de pass. Kremić probeert naar een medespeler te passen. Ulst onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Kramp met een snelle inworp. Klungelig pakt Kordas de bal. Kremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić haalt uit met een fantastische trap. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kramp kopt de bal weg. Daar is Joll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lible rent richting de bal. Jaśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Roode heeft problemen om de bal te vangen. Kramp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramp geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Céuta 34%, fc kivi 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Céuta - fc kivi 1:1