Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kivi FC Céuta
Normal Tactiek juhuMId
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Jiménez passt de bal met de wreef. Lible is nu in balbezit. Lible geeft een hoge lob. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Doeltrap. Jakk trapt de bal weg. Kramp kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Majka speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst rent richting de bal. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kramp met een snelle inworp. Daar is Kremić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremić probeert naar een medespeler te passen. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Jakk bokst de bal weg. Piho heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Céuta 0:1

27e minuut.
Nógrádi onderschept slim de pass. Joll is nu in balbezit. Joll passt de bal zonder na te denken. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu schiet op doel. Szczepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kramp is nu in balbezit. Kremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić met een sublieme pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Joll rent richting de bal. Jaśkiewicz onderschept slim de pass. Jaśkiewicz met een sublieme pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Céuta 0:2

38e minuut.
Drzymont passt de bal met de wreef. Roode heeft problemen om de bal te vangen. Kramp onderschept slim de pass. Kremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić haalt uit met een fantastische trap. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Joll geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramp met de inworp. Kremić rent richting de bal. Kremić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jakk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Piho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Céuta 0:3

43e minuut.
Kramp geeft de bal voor. Roode heeft problemen om de bal te vangen. Kremić rent richting de bal. Kremić haalt uit met een fantastische trap. Jakk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Kremić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenno rent richting de bal. Kremić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kremić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 70%, FC Céuta 30%.
fc kivi - FC Céuta 0:3

52e minuut.
Kremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić passt de bal in één keer door. Piho bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kivi - FC Céuta 0:4

53e minuut.
Kahu heeft problemen om de bal te vangen. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremić is nu in balbezit. Kremić schiet op doel. Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jaśkiewicz speelt de bal door. Daar is Drzymont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Jakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een hoge lob. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont draait met de bal, schiet en ... Jakk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nógrádi probeert de bal aan de voet te houden. Kremić is nu in balbezit. Kremić met een sublieme pass. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kivi 72%, FC Céuta 28%.
fc kivi - FC Céuta 0:4