Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memento Tigu Tabati Teolt
433i Tactiek 451_11
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 28.8
average Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Szorc geeft een lange en hoge pass. Pulst kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azcárate de bal onder controle te krijgen. Reise bereikt de bal nog maar net als eerste. Reise haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Troncea rent richting de bal. Troncea geeft de bal voor. Barrero Barrero heeft problemen om de bal te vangen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Leisman geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pulst stond buitenspel. Stosik neemt vlug de vrije trap. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stosik kopt de bal weg. Szorc speelt de bal door. Klungelig pakt Redmond de bal. Nõelsepp is nu in balbezit. Nõelsepp haalt uit met een fantastische trap. van den Ouweland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zivieri met een sublieme pass. Mordak is nu in balbezit. Mordak passt de bal zonder na te denken. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Tigu Tabati Teolt 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 61%, Tigu Tabati Teolt 39%.
Memento - Tigu Tabati Teolt 0:1

50e minuut.
Szorc geeft een hoge lob. Reise is nu in balbezit. Azcárate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azcárate krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szorc met een snelle inworp. Nõelsepp geeft een hoge lob. Pulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Memento - Tigu Tabati Teolt 1:1

85e minuut.
Zivieri is nu in balbezit. Nozzi onderschept slim de pass. Nozzi met een sublieme pass. Reise rent richting de bal. Reise schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Tigu Tabati Teolt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 43%, Tigu Tabati Teolt 57%.
Memento - Tigu Tabati Teolt 2:1