Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Lendurid MTÜ Loomad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kaljuvere verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuvere met een sublieme pass. Vesik rent richting de bal. Vesik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tults de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pikne kopt de bal weg. Kartau rent richting de bal. Tammkivi is nu in balbezit. Sillaste rent richting de bal. Sillaste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joost. Joost krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Riiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi speelt de bal door. Sillaste rent richting de bal. Sillaste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - MTÜ Loomad 0:1

38e minuut.
Sillaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaste is nu in balbezit. Sillaste draait met de bal, schiet en ... Aava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 54%, MTÜ Loomad 46%.
Erilised Lendurid - MTÜ Loomad 0:1

50e minuut.
Kartau is nu in balbezit. Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi probeert naar een medespeler te passen. Sillaste is nu in balbezit. Sillaste draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere passt de bal in één keer door. Vesik rent richting de bal. Vesik schiet op doel. Lõokene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Riiman geeft een hoge lob. Inworp. Pikne met een snelle inworp. Tammkivi rent richting de bal. Tammkivi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Joost rent richting de bal. Joost geeft een lange en hoge pass. Sillaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi schiet op doel. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 53%, MTÜ Loomad 47%.
Erilised Lendurid - MTÜ Loomad 0:1